Dermoskin ile Güzelliğini Keşfet!

TAKİP ET

Her kadın cildinin bakımlı ve güzel görünmesini ister.

Her kadın cildinin bakımlı ve güzel görünmesini ister. Ancak genetik yapı, çevresel faktörler, yanlış ürün kullanımı ve beslenme alışkanlıkları gibi daha birçok faktör cildin yapısını etkilemede büyük rol oynar. Birçok dermatolog, dergi, reklam filmlerinin de söylediği gibi sağlıklı ve güzel bir cilt için düzenli uygulanan bakım son derece önemlidir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli faktör kişinin cilt tipidir. Çünkü her cilt tipi birbirinden farklıdır. Dolayısıyla yaşadığı problemlerde farklılık gösterir.
 
Bugün sizi her cilt tipi ve problemi için özel ürünler geliştiren dermoskin markasıyla tanıştırmak istiyoruz..
 
Dermoskin, 1970’li yılların başında eczacılık ve ecza depoculuğu ile sektörde faaliyet göstermeye başlamış, 2007 yılından sonra Dermoskin markası ile cilt sağlığını korumayı hedeflemiştir. Dermoskin ürünleri bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış etken maddeler ile geliştirilmektedir. Markanın ürün yelpazesinde;
 

Yüz Bakımı

Saç Bakımı

Vücut Bakımı

Güneş Bakımı

Gıda Takviyesi 
Ürün çeşitleri yer almaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve ürünlerin etkinlikleri sayesinde Dermoskin kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde Dermoskin ürünlerini yakından inceleyelim.
 
Aydınlatıcı Tonik
 
Dermoskin Be Bright aydınlatıcı tonik, lekeli ve lekeye eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir.
Geliştirilmiş formülü cildin pH seviyesini korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki C vitamini ciltteki ton farklılıklarını gidermeyi destekler. Hyaluronik asit cildin nem seviyesini korumayı korur cilde eşit ve aydınlık bir görünüm kazandırır.
 
Leke Kremi
 
Be Bright Arbutin Kompleks Krem, leke ve ton farklılıkları için geliştirilmiştir. Anti aging özelliği sayesinde ciltteki çizgi ve kırışıklık görünümünü gidermeye yardımcı olur. Ciltteki oluşmuş lekeleri giderir ve yeni leke oluşumunu önler. Anti aging özelliği sayesinde çizgi ve kırışıklık görünümünü giderir. Cilde daha genç ve aydınlık bir görünüm kazandırır.
 
Sizde Dermoskin krem, temizleyici, şampuan ve daha fazla ürün çeşidini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, Dermoskin fiyat avantajıyla dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz.