Denizli Eğitim Koçu

TAKİP ET

​​​​​​​Eğitim koçları öğrencinin tüm eğitim hayatını organize eden kişilerdir. Öğrencinin yeteneğine ve kişilik özelliğine bakarak mesleki seçimi ve geleceğini planlamasında destek olurlar.

 

Eğitim koçları öğrencinin tüm eğitim hayatını organize eden kişilerdir. Öğrencinin yeteneğine ve kişilik özelliğine bakarak mesleki seçimi ve geleceğini planlamasında destek olurlar. Bu süreçte öğrencinin hedeflerine ulaşabilmesi için onu sürekli olarak motive ederek başarıya ulaşmasını sağlarlar. Ayrıca eğitim koçluğu desteği ile öğrencinin korkuları ile baş etmesi ve duygularını kontrol etmesine de destek olunur.

Denizli Eğitim koçu desteğinin sonucunda öğrencinin hayatında başarı ve mutluluk ortaya çıkar. Eğitim koçluğu öğrencinin yalnızca eğitim hayatındaki başarısı ile değil öğrencinin aile okul ve çevre ile ilgili tüm sorunlarını da ele alır. Bu sayede öğrenciye gerçek anlamda rehberlik yapılmış olur. Eğitim koçluğu öğrenci dershane ve aile ile olumlu etkileşim içinde yürütülen bir süreçtir. Eğitim koçluğu hizmeti alarak öğrencinin en kendini geliştirmesine katkı sağlanır.

Cansel Demir Denizli öğrenci koçu olarak faaliyet gösteren en başarılı isimlerden birisidir. Cansel Demir internet sitesine giriş yaparak bir randevu oluşturabilir ve eğitim koçluğu ve öğrenci koçluğu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Denizli Eğitim Danışmanlığı

Denizli eğitim danışmanlığı yapan Cansel Demir ile öğrenciler kendi potansiyellerinin farkına varır ve bu sayede kendilerini geliştirebilirler.  Denizli eğitim koçu öğrencilerin ve ailelerinin isteklerini göz önüne alarak öğrencinin ödev ve sınav çalışmalarını önceden belirleyerek velilerine rapor halinde sunar. Çocuğun hangi derste eksikliği olduğu ve bu konuda nasıl bir yol izlenmesi gerektiği noktasında eğitim koçları öğrenci velileri ile iş birliği yapar. Denizli öğrenci koçluğu bir tür danışmanlık hizmetidir. Eğitim koçluğu Veli ve öğrenci ilişkilerini düzenler hem bileğe hem de çocuğa eğitim kaynaklı sorunlarda destek olur.