Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şimdi kapıları açınca telefon telefon üstüne gelmeye başladı'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi kapıları açınca telefon telefon üstüne gelmeye başladı. 'Kapıları kapatın.' Dedik ki bitti o iş, artık kapılar açılmıştır, şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Perşembe günü Moskova'ya giderek Putin ile bu gelişmeleri değerlendireceğiz. Temenni ederim ki orada artık ateşkesti veya atılacak diğer adımlardı bunları atar ve bu işi süratle bir neticeye kavuştururuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul etti. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'nin Suriye sınırlarında ve özellikle İdlib'te tarihi bir mücadele verdiği şu dönemde, gösterdiğiniz birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum.

Türkiye'nin en büyük gücü bu birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışmasıdır. Böyle yumruk gibi bir arada olduğumuz sürece Allah'ın izniyle bu ülkenin sırtını yere getirebilecek hiçbir güç yoktur. Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü mücadelenin vatan topraklarımızı ve özgürlüğümüzü koruma, bayrağımızı ve ezanımızı yaşatma, geleceğimize sahip çıkma mücadelesi olduğunu buradaki fotoğraf ile bir kez daha teyit ediyoruz. Ülkemizi terör örgütleri ile kuşatma, şehirlerimize gözünü diken rejimlerle tehdit etme, ekonomik tuzaklarla tökezletme peşinde olanlara aradıkları fırsatı vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.