Counter Strike Yeni Versiyonu

TAKİP ET

Tüm dünyada en fazla oynanan online oyun olan Counter Strike'in yeni versiyonu Cs 1.6' dır.

Tüm dünyada en fazla oynanan online oyun olan Counter Strike’in yeni versiyonu Cs 1.6’ dır. Bu sebeple birlikte son dönemlerde internet tarayıcılarında en fazla aranan kelime cs 1.6 indir olmaktadır. Bu versiyonda oyunculara önemli kolaylıklar sağlamıştır. Oyun Half Life İle birlikte gelmekte ya da sizler tarafından half life indir butonları üzerinden indirilmektedir.
Bu versiyon ile birlikte oyun içerisinde bulunan friends özelliği sayesinde oyun oynarken ya da oynamazken listenizdeki online kişilerle sohbet edebilme olanağı kazanmaktasınız. Güçlü bir oyun altyapısı için Counter Strike serverler size önemli destek sağlarlar. Bu serverlere kiralama yöntemiyle dahil olabilirsiniz. Kiraladığınız paketlerde genel olarak online kişi sayısı, koruma umutları, gelişmiş paneller, anlık uptime gibi ayrıntılar sunulmaktadır. Ayrıca Cs Yıldızı sitesinden seçeceğiniz hizmet 7/24 teknik destek alabilme olanağınızda mevcuttur.

Cs 1.6 Oyun Hileleri

Günümüz dünyasının eskimeyen oyunlarından olan cs 1.6 oyununu arkadaşlarıyla veya botlarla oynarken, hile yapmak isteyen kullanıcılar olabilmektedir. Bu kodlar sayesinde farklı üstünlükler kurup sonuçlar kazanılabilmektedir. Dünyanın bir numaralı online aksiyon oyununu oynarken inanılmaz derecede real ve farklı karakterlerde teröristlere karşı savaşırsınız.
Özel görevleri tamamlamak için arkadaşlarınızla ittifak kurup sonuca ulaşmaya çalışırsınız. Bununla birlikte takımınızın çabası sizin de rolünüzü etkiler. Cs 1.6 günümüzde kiralık serverlar üzerinden milyonlarca oyuncu ile oynanmakta olan, en popüler oyun olma özelliğini sürdürmektedir. Son dönemlerde bu oyunun tarayıcılar üzerinden de oynanabildiği görülmektedir. Bu oyunu tarayıcılar üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilmek için sunucu kiralamanız gerekmektedir. Cs Yıldızı sitesinden bu konuda tam kapsamlı destek alabilirsiniz.