Çelik Hasır Fiyatları

TAKİP ET

Çelik hasır, saha betonlarında, fabrika zemin betonlarında, asmolen döşemelerde gibi birçok inşaat alanında kullanılabilmektedir.

Çelik hasır, saha betonlarında, fabrika zemin betonlarında, asmolen döşemelerde gibi birçok inşaat alanında kullanılabilmektedir. Özellikle çatlak önlemelerde iyi bir tercihtir. Q ve R Ebatlarında üretilmektedir. Çelik hasırlar,  S220 telinden bir takım işlemlerden geçirilerek üretilmektedir. Çelik hasır fiyatları talep edilen hasır tipi, boyu, en iyi, çubuk çapı, göz ağırlığı, filiz boyu, çubuk sayıları gibi bir takım talepler dikkat edilerek üretilen modellere göre fiyatlandırılır. Bu fiyatlar genel olarak çelik hasır ölçülerinin pozisyonuna göre belirlenir. Çelik Hasır Fiyat sitesinden daha geniş ve bilgilendirici detaylara ulaşabilirsiniz.

Çelik Hasır Ölçüleri

Çelik hasır ölçüleri genel olarak standart ebatlar ve akabinde istenilen diğer birimlerin ölçülerine göre üretilmektedir. Çelik hasır ölçülerine göre de fiyatları meydana çıkmaktadır. Birçok üretici de olduğu gibi değişik ebat ve ayrıntılar sonucu ortaya çıkan çelik hasırlardan birkaç örnek vermek gerekirse; 

Hasır R 106,

Boyu 500 cm,

Eni 215 cm,

Çubuk çapı 4,5 mm,

Çubuk eni 4,5 mm,

Göz aralığı 15cm

Boy 25 cm, en filiz boyu

Çubuk sayısı en kesitigibi boyutlarda üretilerek kullanım amaçlı sektör talepleri karşılanır. Çelik hasır fiyatları değişken olmakla birlikte ortalama istenilen ölçülerin sonucuna göre standart fiyatlara sahiptir. Genel çelik fiyatları günlük olarak değişebilmektedir. Global bazda değişiklik gösterir. Ülkemizde çelik üretimi yüksek kalitede ve önemli bir seviyededir. Çelik Hasır Fiyat sitesinden her zaman tüm bilgilere erişebilir ve güvenle hizmet alabilirsiniz.