Beylikdüzü İnşaat Sonrası Temizlik Hizmetleri

TAKİP ET

 

Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet  

Her insan hayatının bir döneminde tadilat işlemlerinin sonuçlarıyla karşı karşıya kalmıştır. Bir an önce bitmesini istediğiniz bu işlemin ardında bıraktıkları oldukça can sıkıcı görünebilir. Hiç gitmeyecek gibi düşünülen tozlar, baktıkça çamurlaşmış gibi görünen kirler, adım attığınız her yerden çıkan inşaat malzemeleri ve ambalajları derken, kendinizi büyük bir stresin ortasında bulabilirsiniz. Bu gibi durumlarda kapsamlı bir temizlik yapılması gerekmektedir. Her temizlik hizmetinde de olduğu gibi inşaat sonrası temizlik hizmetini de profesyonel ekibimizle birlikte sizin yerinize halledebiliriz!

 

Zamandan ve Paradan Tasarruf Edin

 

İnşaat sonrası temizlik oldukça telaşlı bir süreçtir. Evinizin temizliğini tek başınıza yapmak isteyebilirsiniz fakat bu göründüğü kadar kolay değildir. Öncelikle teferruatlı bir temizlik yapmak isterseniz, temizlik malzemeleri ve ekipmanları için oldukça yüksek tutarlı harcamalar yapmanız gerekir. Bunun yanında zamanınızın büyük bir çoğunluğunu da feda etmelisiniz. Peki, ne yapmalısınız?

Para çok değerlidir ama zamanınız daha değerli! Beylikdüzü’nde yaşıyorsanız ve tam donanımlı bir temizlik hizmeti almak istiyorsanız SGT Temizlik ailesi olarak bizler hazırız! Beylikdüzü inşaat sonrası temizlik hizmetleri için çalışacak olan ekibimiz gereken çalışma için tüm beceriye sahip kişilerdir. Deneyimli ve işinin ehli olan, iş sorumluluğunun bilincinde olan ekibimizle birlikte sizleri gereksiz masraflardan kurtarıyoruz.

 

Yüzeysel Değil Derinlemesine Temizlik

 İnşaat işlemlerinin bitiminden sonra ortama döndüğünüzde oldukça karışık bir manzarayla karşılaşmanız normaldir. Birçok zemine boya sıçrayabilir, atılan çöpler sonrasında çeşitli lekeler oluşabilir. Bunlar gözle görebildiğimiz kaba kirlerdir. Peki ya görmediklerimiz? Beylikdüzü inşaat sonrası temizlik ekibi olarak sadece görünenlere değil, görünmeyen lekelere de savaş açıyoruz. Evinizi dikkatle inceliyoruz, çevresel alanı defalarca kez kontrol ediyoruz ve geride en ufak bir leke kalmamasını sağlamak için iyi eğitilmiş profesyonel bir ekiple evinizi yeni tasarlanmış, çekici görünümlü bir yuva haline dönüştürüyoruz.

 

Eviniz Güzelleşirken Cebiniz Yanmasın

SGT Temizlik, sizler için her zaman en iyi olanı yapmak için çalışmaktadır. Maddi çıkarlar bizler için daima ikinci planda kalmıştır. Bizim için en önemli şey, verimli iş akışına sahip olmaktır. Bu düşünceyle yola çıkarak yüzlerce eve misafir olduk ve her defasında gülen gözlerle ayrıldık. Şimdi sıra Beylikdüzü’nde. SGT Temizlik ailesi olarak, Beylikdüzü inşaat sonrası temizlik hizmetleri için evinize misafir olmayı bekliyoruz. En uygun fiyatı sağlayarak her alanda tasarruf etmenizi kolaylaştırıyoruz. Detaylı bilgilendirme için bizimle iletişim kurmaktan lütfen çekinmeyin.

Hemen Ara Uygun Fiyat Teklifler İçin 0539 573 62 36