BARAJDA KAYIP OLAN ŞAHSIN CESEDİNE ULAŞILAMADI...

TAKİP ET

KARAMAN AYRANCI BARAJI'NDA TEKNENİN ALABORA OLMASI SONUCU BOĞULARAK HAYATINI KAYBEDEN 2 KİŞİNİN CESEDİ KIYIYA VURURKEN, DİĞER CESET BULUNAMADI

KARAMAN (İHA) - Karaman Ayrancı Barajı'nda balık avına çıkan ve teknenin alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi kıyıya vururken, diğer ceset aramalara rağmen bulunamadı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 23.00 sıralarında, balık tutmak için baraja kayıkla giren Yahya Kesen (40), Mehmet Kulu (41) ile Mehmet Çat (15), ağları topladıkları sırada teknenin alabora olması ve ağlara takılmaları sonucu boğularak hayatını kaybettiler. Günün ağarmasıyla birlikte Yahya Kesen ile Mehmet Çat'ın cesetleri kıyıya vurmuş vaziyette vatandaşlar tarafından bulunurken, Mehmet Kulu'nun cesedine ulaşılamadı. Bunun üzerine jandarma ekipleri kayıp olan Mehmet Kulu'nun cesedini bulabilmek için vatandaşlarla birlikte barajda geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan aramalarda cesede ulaşılamaması üzerine Mersin'den dalgıç istendi. Akşam saatlerinde baraja gelen dalgıçlar havanın kararması ve suyun çok bulanık olması nedeniyle yaptıkları ilk aramada bir sonuca ulaşamadı.
Aramaların devam edeceği bildirildi.

03.08.2003