Azerbaycan Mide Küçültme Ameliyatı

TAKİP ET

Tüm dünyada giderek artan en önemli sağlık sorunlarından birisi olan obezite bariatrik cerrahinin alanlarından birisidir.

Tüm dünyada giderek artan en önemli sağlık sorunlarından birisi olan obezite bariatrik cerrahinin alanlarından birisidir. Farklı yaş grubunda gözlemlenebilen obezite rahatsızlığı mutlaka tedavi edilmesi gereken önemli bir hastalıktır. Diyet ve egzersiz ile tedavi edilmeye çalışılan obezite hastalığında bu yöntemler etkili sonuçlar vermediği durumlarda Bariatrik cerrahi yöntemler devreye girmektedir. Mədə kiçiltmə ameliyatları bu alanda en sık tercih edilen tedavi yöntemlerinden birisi olarak ön plana çıkmaktadır.

Medekiciltme ameliyatları Azerbaycan’da uzman hekimler tarafından güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu operasyonlardaki asıl amaç midenin küçültülmesi ve dolayısıyla hastaların daha az yiyip içerek erken doyma hissini yakalamalarıdır. Böylelikle hızlı bir şekilde kilo verme süreci başlayacak ve obezite hastaları kısa sürede çok daha sağlıklı insanlara dönüşecektir.

Phd. Dr Habil Qafarov

Azerbaycan'da mide küçültme ameliyatları denildiğinde ülkenin en başarılı bariatrik cərrah seçeneklerinden birisi olarak Phd. Dr Habil Qafarov tercih edilmektedir. Phd. Dr Habil Qafarov resmi internet sitesine giriş yapabilir ve uzman tarafından gerçekleştirilen bariatrik cerrahi operasyonlar hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden ön randevu oluşturabilir ve yapılacak olan ön muayeneyle bir de küçültme ameliyatlarında size özel nasıl bir uygulamanın gerçekleştirilebileceğini tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Yüksek teknolojili ekipmanlarla donatılmış bir klinik ortamında, başarılı bir mide küçültme ameliyatı için Phd. Dr Habil Qafarov en doğru seçim olacaktır. kendisiyle yapacağınız görüşmelerde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.