Ay Burcu Nedir?

TAKİP ET

Astroloji biliminde birçok farklı terim bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de ay burcudur. Ay burcu, insanların doğum anlarında ayın bulunduğu konumu ifade eder.

Astroloji biliminde birçok farklı terim bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de ay burcudur. Ay burcu, insanların doğum anlarında ayın bulunduğu konumu ifade eder. Ay burcu aynı zamanda diğer insanlar tarafından nasıl algılandığımızı ifade eden bir burçtur.  Duygusal yönlerimizi, hislerimizi, sezgilerimizi gibi birçok farklı durumu ay burcu ile ifade ederiz. Hayatımızdaki anne figürü de ay burcumuzun ifadesidir.

Güneş burcuna dayalı olan ay burcu kişiliklerinin ayrıntılarını, takıntıları insanlara anlatır. Birisi ay burcunu hesaplamak istiyorsa bazı astroloji sitelerinden bunu kolaylıkla yapabilir. Bu ay burcu hesaplama yöntemleri her sitede aynı olduğundan doğum tarihinizi ve doğum saatinizi biliyorsanız her siteden aynı şekilde hesaplanabilir.

AB Proje Yönetimi Sayfasında Neler Vardır?

AB Proje Yönetimi sayfasında birçok konu başlığı ile ilgili bilgilere ulaşılabilir. Bunlar arasında en dikkat çekenlerden olan iki tanesi eğitim ve film başlıklarıdır. Öğrenciler için eğitim alanlarındaki konuları okumak önemlidir. Burada öğrenciler ingilizce sunumları nasıl yapmaları gerektiğini, derslere nasıl çalışmaları gerektiğini, hangi dersin sınavlarda daha önemli olduğunu örenirler.

Diğer başlıklardan bir tanesi de film veya sinema başlığıdır. Buradan yazılan blog yazılarında en dikkat çekenlerden biri de Marvel serisi filmleridir. Bu seride bulunan Marvel karakterleri birçok çocuğun hatta yetişkinlerin hayal dünyalarını süsleyen filmleri oluşturmuşlardır. Bu sayfada da bunlar ile ilgili her türlü bilgilere ulaşmak mümkündür. Takipçileri de bu sayfada bulunan yazıları her gün dikkat ile takip ederler.