Asbio Teknoloji: Türkiye'de Bir İlk

TAKİP ET

Asbio Teknoloji firması 2006 yılından beri ilaç sektöründe başarıyla hizmet vermeye devam etmekte olan bir firmadır.

Asbio Teknoloji firması 2006 yılından beri ilaç sektöründe başarıyla hizmet vermeye devam etmekte olan bir firmadır. Başlangıçta yalnızca organik gübre ve tarım ilaçları alanında üretim yapan ve zamanla gelişim gösteren firma günümüzde çeşitli tarım ilaçlarının yanı sıra ürettiği haşere ve bitki koruma ilaçlarıyla da dikkat çekiyor.
Yapılan Ar-Ge çalışmaları ve MOGARG ortaklığıyla profesyonel anlamda onlarda ilaç çeşidine ev sahipliği yapan Asbio, bu alanda Türkiye sınırları içerisinde %100 yerli ve doğal yollarla ilaç üreten ilk ve tek firma olarak yer alıyor. Mikrobiyal gübre çeşitleri ve ilaç kategorisindeki onlarca ilacı steril ortamlarda defalarca test ediyor, sadece olumlu sonuçlanmış ilaçları vitrininde sergileme parolasıyla yola çıkıyor.
 
Neden Asbio Teknoloji?
 
Günümüz piyasasında onlarca ilaç ve gübre üretimi yapan firma varken Asbio neden tercih ediliyor diye sorarsanız cevabı oldukça basit. Diğer firmalardan öne çıkaran en büyük özelliği kimyasal ve inorganik maddelerden tamamen uzakta sadece ve sadece bakteriyel ve mikrobiyal ürünleri kullanarak hazırlanan karışımlar ile çözüm arayışında olması.
Asbio olarak yaklaşık 14 yıldır verdiğimiz bu savaşta kimyasaldan tamamen uzakta %100 doğal yollarla üretilmiş kaliteli gıda ürünlerini elde etmek ve tüketici ve üreticinin suratında oluşan mutlulukta ufak da olsa pay sahibi olmayı hedefliyoruz. Siz de bu amansız mücadeleye bizim saflarımıza katılarak destek olabilir, üretilen ürünlerin kalite farkını gözlerinizle görebilirsiniz.