Aradığınız Evcil Hayvana Kısa Sürelerde Sahip Olun

TAKİP ET

İnternet, evcil hayvan sahiplenmek veya almak isteyenler için bir buluşma ortamı sağlamaktadır.

İnternet, evcil hayvan sahiplenmek veya almak isteyenler için bir buluşma ortamı sağlamaktadır. Kişiler, internet üzerinde görüşerek hayvan dostlarını sahiplendirebilirler. Kedi, köpek, kuş, kemirgen gibi evde bakılabilecek her hayvan türünü bu mecrada bulabilmek mümkündür. Evcil hayvan siteleri arasında öne çıkan bir site olan Pati Sahiplen, yüzlerce kategori içinden aranılan evcil hayvanın sahiplendirilmesine olanak sağlıyor. Sitenin güvenilir bir ortam sunuyor olması en önemli özelliği olarak dikkat çekiyor.
Evcil Hayvan İlanı Ver
Site üzerinde her cinsten evcil hayvanın ilanı rahatlıkla verilebiliyor. Bu işlem için öncelikle siteye kayıt olunması gerekiyor. Üyelik işlemlerinin ardından 3 adet ücretsiz ilan hakkına sahip olunuyor. Bu durum ilan veren için büyük bir avantaj yaratıyor. Ücret ödemeden ilan açılarak evcil dostun sahiplendirilmesi sağlanabiliyor. Eğer daha fazla ilan verilecekse site tarafından sunulan ücretli paketlerin satın alımı yapılabiliyor. Pomeranian boo türü cins köpekleri ilan vererek sahiplendirebilir, onlara yeni ve sıcak bir yuva imkânı tanıyabilirsiniz.
Evcil Hayvan Satışı
Bazı özel cinsleri Pati Sahiplen platformu üzerinde alıcılarla buluşturmak oldukça kolay. İlan açtıktan sonra alıcılar size ulaşıyor ve sizden fiyat bilgisi alıyor. Satılık kedi ve satılık köpek kategorilerinde bu ilanlar yayınlanabiliyor. İlanınızı daha fazla kişiye gösterebilmek için site tarafından sağlanan ücretli paketleri alabilirsiniz. Doping özelliğiyle ilanınızı üst sıralara taşıyabilirsiniz.