Ankara Asfalt Soğuk Asfalt Yapımı

TAKİP ET

Ankara asfalt firmaları arasında 16 yıldan beri hizmet akışı sağlayan Ankara Asfalt Şirketi müşterileri için en iyisine çabalamıştır.

Ankara asfalt firmaları arasında 16 yıldan beri hizmet akışı sağlayan Ankara Asfalt Şirketi müşterileri için en iyisine çabalamıştır. 2004 yılında çıktıkları bu serüvende en iyilerden biri olmayı da başarmışlardır. Bunun en büyük etkisi de çalıştırdıkları personelin daima teknolojiye ve zamanın gelişimlerine ayak uydurmasındandır. Günümüzde teknoloji daima hızlı bir şekilde ilerleme gösterir. Bu ilerleme ile birlikte Ankara asfalt firması da çalışmalarında bu doğrultuda ilerlemiştir.
Son zamanlarda ise tercih edilen soğuk asfalt uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu uygulama pek çok avantajıyla birlikte birçok alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Hazırlanacak olan sıcak asfaltın soğutulma işlemi gerçekleşerek gerekli alanlara uygulanmasıyla bu iki asfalt türünü birbirinden ayırır. Bu işlem uygulanmadan önce tamir yapılacak olan alanın yeterince kazılması gerekir. Kazılan çukurun dik kenarları mevcut ise bunlar kesilmeli ve tamamen temizlenmelidir. Eğer ürün düz bir zemine uygulanacaksa da emilsüyon adı verilen bir yapıştırıcı uygulaması gerekmektedir. Zemin için yapılan hazırlıklar bittiğinde de soğuk asfalt ile doldurma işlemi başlanır.

Soğuk Karışım Asfalt Yapımı

Soğuk asfalt çalışmaları yapılmadan önce firma tarafından laboratuvar ortamında yeterli araştırmalar gerçekleştirilmelidir. Uygulamanın gerçekleşmesinden önce iyi bir tasarıma ihtiyaç vardır. Kusursuz hesapların yapılmasıyla birlikte ortaya da kusursuz bir iş çıkacaktır. Ayrıca tercih edilen soğuk asfalt seçenekleriyle de daha ekonomik cevaplar alarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.