Amerikanlife Yabancı Dil Eğitimi

TAKİP ET

2007 yılında kurulmuş olan Amerikanlife dil kursu yabancı dil alanında bu sektörde en iyi eğitimi sağlamaya devam ediyor.

2007 yılında kurulmuş olan Amerikanlife dil kursu yabancı dil alanında bu sektörde en iyi eğitimi sağlamaya devam ediyor. En iyi kitaplar ve dijital materyaller ile hem yenilikçi hem de teknolojiye uygun şekilde ayak uydurmayı başarmıştır. Bu işi sadece para için değil öğrencilerine gerçekten bir yabancı dili öğretmek için bu işe gönül vermiştir.
Dünyanın önde gelen yayıncı kuruluşları ile yaptığı anlaşmalar sayesinde öğrencilerine kaliteli bir şekilde hizmet akışı sunar. Felemenkçe, İngilizce, Rusça ve Almanca dillerini belli seviyelerde gerçekten o seviyeye gelene kadar size öğretir. Öğrencileri Amerikanlife için her şeydir. Uzman kadrosu ile hem yabancı öğretmenlerden hem de Türk öğretmenlerden dil desteği almanız mümkün olacaktır.

Franchise Hizmeti

Amerikanlife yabancı dil kurumu Türkiye’nin birçok noktasında hizmetine devam ediyor. Ayrıca franchise hizmeti sayesinde sizlere de bu aileye katılmanız için imkan sağlar. Fakt belirtmek gerekir Amerikanlife oldukça alanında uzman kişilerle çalışıyor yani franchise talebinden önce kadronuz kesinlikle çok iyi şekilde incelenir. Gerekirse sınava bile tabi tutulur.
Öğrencilerine harika bir ortam sunar ve sınıfları oldukça az kişidir. Böylece her öğrencinin konuşması için bol bol zaman olacaktır. Sadece grammer olarak öğretim odaklı olmayan Amerikanlife dil kursları gerçekten konuşmaya yönelik çalışmalar ile hizmet verir. Böylece diğer kurumlar gibi sizi bir dili öğrenmeden bırakmaz. En iyi şekilde öğrendiğinize emin olduğunuzda sizi dener ve buna Amrikanlife öğretmenleri karar verir.
Kaynak: https://www.americanlife.com.tr/