Ambalaj Sandık Üretim Hizmetleri

TAKİP ET

Üretim, ihracat ve depolama alanlarında çokça kullanıma ihtiyaç duyulan ve dış etkenlere karşı muhafazakâr yapıya sahip olan ahşap ambalaj sandığı, Dünya standartlarına uygun biçimde ve müşterilerin özel isteklerine, taşıyacakları yük ve ürün özelliklerine göre üretilmektedir.

Üretim, ihracat ve depolama alanlarında çokça kullanıma ihtiyaç duyulan ve dış etkenlere karşı muhafazakâr yapıya sahip olan ahşap ambalaj sandığı, Dünya standartlarına uygun biçimde ve müşterilerin özel isteklerine, taşıyacakları yük ve ürün özelliklerine göre üretilmektedir. İçlerine yerleştirilen ürünlerin sağlıklı nakledilmesini sağlayan ve maruz kalacakları beklenmedik olumsuz şartlardan zarar almamasını sağlayan ahşap sandık türleri Kaliza Ahşap tarafından müşterilerine sunulmaktadır.
Zarar görmesini engelleyerek maddi açıdan da büyük fayda sağlayan ahşap kasa sandıklar ürünlere zarar gelmesini yüksek oranda ortadan kaldırmaktadır. Yükün ağırlığı, boyutları ve türüne uygun üretimler sağlayarak uygun pozisyonlarda sevk edilmesine ve depolanmasına olanak sağlamaktadır. ISPM 15 Uluslararası Standartlara uygun üretim yaparak yurtdışı taşımacılıklarına hazır hale getirmektedir.

Güvenilir Kalite Anlayışı

Üretim de yerli gerçek ağaç kullanarak yüksek kalite de ekonomik ve kaliteli ürün hizmeti sergilemektedir. Ahşap sandıktan sonra ahşap palet, kereste ve kontrplak ürünlerinin de üretimini sağlayarak satışa sunmaktadır. Göstermiş olduğu hizmet kategorilerinde yük sabitleme, denizaşırı paketleme ve danışmanlıkta yer almakta ve firmalara oldukça geniş kapsamlı hizmet vermektedir.
Sektöründe pazarda ki rekabetin gerektirdiğine uygun olarak, müşteri memnuniyeti esaslı çalışmalar sürdürerek yüksek kalite ve standartlar da üretim yapmayı hedeflemektedir. Dürüst, güvenilir çalışma prensiplerinden ödün vermeyerek ekonomik ve sorunsuz ürün hizmetleri sunmaktadır. Ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.