AMARE PIRLANTA TAKI TASARIM SEKTÖRÜNE DAMGASINI VURUYOR

TAKİP ET

Birçok kadının hayallerini süsleyen pırlanta, yakut, zümrüt gibi taşlara muhteşem tasarımlar yapan Amare Pırlanta, sektöründe lider konuma ulaşma yolunda ilerliyor.

Birçok kadının hayallerini süsleyen pırlanta, yakut, zümrüt gibi taşlara muhteşem tasarımlar yapan Amare Pırlanta, sektöründe lider konuma ulaşma yolunda ilerliyor. Gerek tedarik ağı gerekse müşteri portföyü ile firma her geçen gün başarı ivmesini arttırıyor. Sadece katalog ürünleri değil müşterilerinin isteği doğrultusunda kişisel tasarım ürünlerde sunan Amare Pırlanta, inovasyona ve müşteri memnuniyetine son derece önem veriyor.

Pırlanta yüzük alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Pırlanta yüzük evlilik tekliflerinden yıl dönümlerine, hediyeleşmelerden çeşitli törenlere kadar baş köşede yer alıyor. Her an her gün önemini koruyan bu takıyı alırken dikkatli olmak gerekiyor. Öncelikle dikkat edilmesi gereken pırlantanın kalitesi oluyor. En başta alınacak ürünün bir sertifikasının bulunması gerekiyor. Sertifika tüketiciye pırlantanın kalitesi ile ilgili bilgiler veriyor.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise pırlantanın rengi oluyor. Bilindiği gibi pırlanta parlaklığı ile bilinen değerli bir taş olarak karşımıza çıkıyor fakat bazı satıcılar veya üreticiler ışık manipülasyonu yaparak pırlantanın olduğundan daha parlak görünmesine dene oluyor. Örneğin oldukça parlak zannedilerek alınan bir baget yüzük eve getirilince aslında beklendiği kadar parlamıyor. Bu da tüketicide hayal kırıklığına neden oluyor.

Pırlanta yüzük alırken fiyatlara da dikkat etmek gerekiyor

Pırlanta alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise fiyat skalası olarak biliniyor. Binlerce liralık bütçelerle satılan bu değerli taşın büyüsüne kapılıp sonradan pişmanlık duyulacak düzeyde bir aşım yapmamak gerekiyor. Aynı zamanda bazı firmalar aynı karatta ve aynı özelliklerde olan pırlanta küpe satışı yaparken her bir tekini ayrı ayrı fiyatlandırabiliyor. Bu fiyat manipülasyonlarına tüketicilerin özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Bu noktada yapılacak olan takı seçiminden evvel aşağı yukarı bir fiyat belirlemek ve alışveriş sırasında da yapılan adaletsiz fiyatlandırmalara dikkat etmek oluyor.

Amare Pırlanta her şeyden önce müşterinin güvenine önem veriyor

Amare Pırlanta tüm bu dikkatler ışığında, müşterilerinin içini rahatlatmak ve onlara keyifli bir takı deneyimi yaşatmak için incelikle onların tercihleri ve dilekleri doğrultusunda hareket ediyor. Tamamen güven esaslı faaliyet yürüten Amare Pırlanta, kendini her zaman müşterilerinin yerine koymayı biliyor. Bu yüzden hem tasarımlarında hem de fiyat politikalarında müşteri önceliği ile hareket ediyor. Profesyonel kadrosu ve tasarımcıları ile değerli taşlara daha da değer katan Amare Pırlanta, aracı kullanmadan temin ettiği ürünleri ile kalite ve uygun fiyatın birlikteliğini yakalıyor.
Amare Pırlanta, özel günlerde ise yüzleri güldürecek kampanyaları hayata geçiriyor. Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi toplumca önemli kabul edilen zamanlarda, güzel tasarımlarına herkesin kavuşabilmesi için indirimler yapıyor. Sadece pırlanta değil, zümrüt, yakut gibi değerli taşları da işleyen Amare Pırlanta, renkli takıları ile de göze çarpıyor. Ulaşılabilir fiyat politikası sunan firma, her bütçeye hitap eden bir ürün geliştirmeyi başarıyor.