Altus Yetkili Bayi Markası

TAKİP ET

Altus Yetkili Bayi markası kurulduğu ilk dönemden itibaren çeşitli şubelerde ve online mağaza üzerinde küçük ev eşyaları ve beyaz eşya üretimi yaparak satışa sunan firmalardan biridir.

Altus Yetkili Bayi markası kurulduğu ilk dönemden itibaren çeşitli şubelerde ve online mağaza üzerinde küçük ev eşyaları ve beyaz eşya üretimi yaparak satışa sunan firmalardan biridir. Piyasada bulunan en uygun fiyatlarda makine satışını gerçekleştiren firma aynı zamanda müşterilerine garanti kapsamını da sağlamaktadır. Arçelik markasının garantisinde olan ürünleriyle en kaliteli beyaz eşya teminatını gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte firmanın bünyesinde beyaz eşya, ankastre ürünler, küçük ev eşyaları gibi oldukça geniş bir skalada ürün kategorisi de bulunmaktadır. Bu sayede müşteriler ihtiyaçları olan ürünlerin hepsini tek bir firma altında kolayca bulabilirler.
Arçelik firmasının garantisi kapsamında olan ürünlerin olması, Altus Yetkili Bayi’nin güvenilirliğini bir kez daha müşterilerine kanıtlamaktadır. Herhangi bir eksik parça ya da makine arızalanması durumunda en kısa sürede müşterilerin talepleri gerçekleştirilmektedir. Böylece müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutulmaktadır.

Altus Yetkili Bayi Ürünleri

Firmanın bünyesinde birbirinden kaliteli beyaz eşya ve küçük ev eşyaları bulunmaktadır. Aynı zamanda ürünler özelliklerine ve kullanım alanlarına göre de büyük bir skalaya dağılır. Bu açıdan yeni ev alan tüm müşteriler için ihtiyaç duyulacak her türlü makine ve ekipman Altus Yetkili Bayi bünyesinde yer almaktadır. Aşağıda firmanın online mağazasından da görebileceğiniz ürün kategorilerini maddeler halinde sizlere sıraladık.

Isıtma ve Soğutma

Düğün Paketleri

Ankastre Ürünler

Küçük Ev Aletleri

Televizyonlar

Beyaz Eşyalar Belirttiğimiz ürün kategorilerinin hepsi firmanın bünyesinde satışa sunulmaktadır. Isıtma ve soğutma için tercih edilen klimaların yanı sıra LCD özellikte televizyonlar ve teknolojinin son harikaları olan beyaz eşyaların hepsi Altus Yetkili Bayi de sizleri beklemektedir. Üstelik Altus çamaşır makinesi için de yine firmanın web mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Beyaz eşya teminatı konusunda oldukça profesyonelleşmiş olan markada birbirinden kaliteli ürünler yer almaktadır.

Altus Yetkili Bayi Çamaşır Makineleri

Firma, beyaz eşya kategorisinde satışa sunduğu çeşitli çamaşır makinesi modellerine sahiptir. Bu bakımdan müşterilerin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek, perdeden giysilere tüm ürünleri kolayca yıkayabilecek makineler mevcuttur. Üstelik çamaşır makinelerinde 5 kilogram ve 10 kilogram arasında bir kapasite de bulunmaktadır. Talep edilen kilogram oranına göre daha farklı özellikleri barındıran makineler de firmada satılmaktadır.
Devir sayımı, elektrik ve su tüketim miktarı, kilogram kapasitesi ve program kapasitesine göre değişiklik gösteren birbirinden farklı özelliklere sahip pek çok çamaşır makinesini sıralamak mümkündür. Bu bakımdan Altus markasının satışa sunduğu bazı çamaşır makinelerini sizlere maddeler halinde belirttik.

Altus 5 kilo AL-5803 ML 600 Devir

Altus 10 kilo Inverter AL-10123 D 1200 Devir

Altus 6 kilo 6103 L 1000 Devir

Altus 7 kilo AL-7103 L A++ 1000 Devir Belirttiğimiz çamaşır makinesi modellerinin genel özelliklerini incelemek için direkt olarak Altus Yetkili Bayi online web adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada firmanın bünyesinde hangi ürünlerin stokunun olduğunu ve fiyatlandırmaları da görebilirsiniz.
Kaynak: https://altusyetkilibayi.com/Altus-Camasir-Makinesi