Alpa Tamir Merkezi ücretsiz arıza tespiti yapıyor

TAKİP ET

Alpa tamir merkezi kurulduğu günden bu yana %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergileyerek özellikle de Mobile telefonların darbe düşme ve kaza sonucu oluşan aksaklıklarını gideriyor.

Alpa tamir merkezi kurulduğu günden bu yana %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergileyerek özellikle de Mobile telefonların darbe düşme ve kaza sonucu oluşan aksaklıklarını gideriyor. Bu anlamda işinde son derece profesyonel mi kadroyu istihdam eden kurulur başta iphone x arka cam değişimi olmak üzere uzmanlık ve titizlik gerektiren bir çok işlemi gerçekleştiriyor. Profesyonel teknik ekip ile hızlı bir onarım hizmeti sunan kurulur yapmış olduğu tamir işlemlerinin ardından 180 günlük bir garanti süresi ile müşterilerine hizmet veriyor. Aynı zamanda uzman personeli cihazdaki verilerin silinmesi ne mani oluyor.

Alpa Tamir Merkezi uygun fiyat garantisi sunuyor

Alpa tamir merkezi kurulduğu günden bu yana düşük maliyetle düşük fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaya gayret gösteriyor. Bu anlamda merdiven altı kuruluşların aksine kaliteli hizmeti uygun fiyatla buluşturuyor. Aynı zamanda bireylerin herhangi bir sıkıntı durumunda telefon ve tabletlerin de bir sorun olup olmadığından Emin olmadıklarını da onlara ücretsiz arıza tespiti işlemide gerçekleştiriyor. Öte yandan sadece iPhone cihazları değil Samsung Sony LG gibi markaların cihazlarını da tamir edebiliyor. Kuruluş 17 yıllık deneyimi ile birlikte yaklaşık 100000 ekran 150 binde cihaza tamir etmiş olmanın haklı bir gururunu yaşıyor. Alpa tamir merkezi öncelikle insanları mutlu etmenin ve onların ihtiyaçlarına cevap vermenin hazır ile çalışmalarını yürütüyor.
Kaynak: https://www.alpatel.com.tr/iphone-x-arka-cam-degisimi/