Alkolsüz oteller tercih ediliyor

TAKİP ET

Özellikle aile olarak konaklama hizmetine sunulacağı mekanlarda alkolsüz otellerin son derece tercih edildiği göze çarpıyor.

 

Özellikle aile olarak konaklama hizmetine sunulacağı mekanlarda alkolsüz otellerin son derece tercih edildiği göze çarpıyor. Bu anlamda Livaneli otelleri Alanya alkolsüz oteller kapsamında müşterilerine hizmet verebiliyor. Livaneli Otelleri hem çocuklar hem yaşlılar hem de hamile bireyler için son derece verimli ve son derece konforlu bir otel hizmeti sunuyor. Alanya her şey dahil oteller arasında da adından sıkça söz ettiren Livaneli Otelleri uygun fiyatlı bir tatil imkanının mümkün olacağını ve uygun fiyatlı bir tatilin aynı zamanda son derece kaliteli bir tatil olabileceğini müşterilerine kanıtlamak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Alanya merkez oteller arasında yer alan Livaneli otellerinde konaklayan bireylerin Alanya ve çevresinde günübirlik geziler yapmaları Alanya ve çevresini tanımaları kendilerine büyük avantajlar sağlıyor.

Livaneli Otelleri mutfağı oldukça zengin

Üç ayrı tarzda üç ayrı lokasyonda hizmet veren Livaneli Otelleri’nin her birinin mutfağı oldukça zengin menülerden meydana geliyor. Son derece profesyonel bir kadro ile çalışan Livaneli Otelleri hem resepsiyon görevlileri hem oda görevlileri hem de mutfak personeli anlamında üst düzey bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Dünya üzerinde bilinen en güzel yemeklerin yapıldığı Livaneli Otelleri son derece profesyonel şefler ile yemek hizmetini veriyor. Aynı zamanda Livaneli Otelleri 2020 yılında hayatımıza giren ve etkilerini hala sürdüren koronavirüs tedbirleri kapsamında son derece hijyenik bir tatilin kapılarını açıyor.