Adana VİP Transfer Hizmetleri

TAKİP ET

Adanatur.com firması Adana Havaalanı merkezli olarak çalışan bölgenin en güçlü transfer ve taşımacılık firmalarından birisidir.

Adanatur.com firması Adana Havaalanı merkezli olarak çalışan bölgenin en güçlü transfer ve taşımacılık firmalarından birisidir. Vermiş olduğu tüm hizmetler VİP kapsamdadır. Adana transfer hizmetleri olarak havaalanı geliş ve gidiş için firma ile iletişime geçebilirsiniz.
Adana lüks araç kiralama ihtiyaçlarınızda adanatur.com web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde verilen tüm hizmetler ve araç filosu sizler için tanıtılmaktadır. İsterseniz Adana merkez için, isterseniz çevre iller için isterseniz de tüm Türkiye seyahatleriniz için firmamıza ulaşabilirsiniz.
Adana lüks araç kiralama firması olarak bizler en lüks araç grupları ile sizlere hizmet vermekteyiz. Binek araç gruplarımızda sınıfının en iyi olan Mercedes E serisi, BMW 7 ve Audi A8 model araçlarımız ile sizlerin yanındayız. Aynı zamanda Mercedes Vito 7+1 ve 8+1 araçlarımızla, lüks ve donanımlı Mercedes Sprinter 9+1 aracımız sizlerin hizmetindedir.

Şoförlü Araç Kiralama

Yapacağınız gezi ve seyahatlerinizde araçları kendiniz kullanmak istemiyorsanız bu tür durumları bizler bildirmeniz yeterli olacaktır. Adana şoförlü araç kiralama hizmeti konusunda da en çok talebi bizler almaktayız. Tüm lüks araçlarımız bu alanda deneyimli ve tecrübeli kaptanlarımız ile sizlerin hizmetindedir. Araç kapatanlarımızın her biri protokol taşımacılığı alanında eğitimli, yabancı dil bilgisi olan ve her türlü ihtiyaç ve taleplerinizde sizlere kusursuz hizmeti sağalabilen özenli, temiz ve titiz kişilerdir. Yolculuğunuzun güvenli geçmesi dileğimizle..