Abdurrahman Önül İletişim

TAKİP ET

İlahi albümleri çıkaran ve genç yaşta müzik piyasasında yerini alan Abdurrahman Önül, birçok başarıya imza atmıştır.

İlahi albümleri çıkaran ve genç yaşta müzik piyasasında yerini alan Abdurrahman Önül, birçok başarıya imza atmıştır. 1973 senesinde Bayburt’ta doğan Abdurrahman Önül, yetenekli bir sanatçıdır ve organizasyonlarda da sahne almaktadır. Genç yaşında çeşitli kurslara gitmiş ve yeteneğini geliştirmiş olan Abdurrahman Önül, müzik alanında kendini geliştirmiş ve çeşitli albümler yapmıştır. Abdurrahman Önül menajer ile iletişime geçerek organizasyonlarda bu ünlü sanatçının yer alması için görüşme sağlayabilirsiniz.

Abdurrahman Önül Menajerlik

1990’lı yıllarda müzik piyasasına giriş yapan ve başarılı olan Abdurrahman Önül, çok kısa bir zamanda geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Sevilen bir sanatçı olan Abdurrahman Önül’ün menajeri ile iletişime geçerek, sanatçıya ulaşabilmeniz mümkündür.
Abdurrahman Önül iletişim için menajeri ile görüşmenizin ardından istediğiniz organizasyon için düzenlemelere başlanır. Müzik piyasasında büyük başarı elde etmiş ve sevilen albümleri ile yükselişe geçmiş olan Abdurrahman Önül’ün organizasyonunuzda yer almasını istiyorsanız, menajeri aracılığıyla direk olarak görüşme sağlamanız mümkündür. Çeşitli etkinliklerde sahne alan Abdurrahman Önül’ün menajeri ile konuştuktan sonra düzenlemeler tamamlanır ve size geri dönüş yapılır.
abdurrahmanonul.com.tr web sayfasına giriş yaparak Abdurrahman Önül’ü çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Bugüne kadar yapmış olduğu tüm albümlere web sayfasından ulaşabilirsiniz. Vermiş olduğu tüm konser detaylarına yine sayfa aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Sanatçının katılmış olduğu tüm organizasyon içerikleri sizlere sunulmaktadır. Sizler de her türlü etkinlik ve organizasyonlarınız için ulaşabilirsiniz.