7-8 Takımın Süper Lig'e Çıkmak İçin Mücadele Ettiğine

TAKİP ET

Sağlam, ligde 7-8 takımın Süper Lig'e çıkmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti: "Bu hafta en yakın rakibimiz İstanbulspor ile karşılaşacağız.

 

Sağlam, ligde 7-8 takımın Süper Lig'e çıkmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti: "Bu hafta en yakın rakibimiz İstanbulspor ile karşılaşacağız. İstanbulspor'un da nitelikli bir takımı var. Peki bu haftaki maçı kazanmak için nasıl savaşıyoruz, "oyuncularımızla oynamamız gerekenleri nasıl paylaşıyoruz. Rekabet analizimizi yapıyoruz. Yaptığımız iyi şeyleri nasıl daha iyi yapabiliriz, onların savaşındayız. Oyuncularımıza atlantisbahis yaptığımız hataları en aza indirmelerini ve bu hataları gelecekteki maçlara taşımamalarını tavsiye ediyoruz. Bu haftaki maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ama lig uzun Bir maraton ve bu maçın diğer maçlardan bir farkı yok.
40-4 Yine 3 puanlı bir maçla ama zorlu ve güçlü bir rakiple mücadele edeceğiz, inşallah oyuncularımız sorumluluk üstlenecek, onlardan beklenen oyunu ilerletecek ve 3 puan kazanıp hedefimize doğru güvenli adımlarla ilerleyeceğiz. Öte yandan Samsunspor, yoğun kar yağışı altında 20 Şubat Cumartesi günü oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Sağlam yönetiminde yaptı, futbolcular ısınma ve taktik çift kale maç yaptı. Çalışma.