4 Yıllık Halter Kariyerinde 11 Kez Avrupa Şampiyonluğu

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 yıllık halter kariyerinde 11 kez Avrupa Şampiyonluğu, 11 kez üst üste Türkiye ve 4 Kez Türkiye rekoru kırdı Denizli Milli Halter avcıları Mehmet'e ziyaretlerde domiciliary etti.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 yıllık halter kariyerinde 11 kez Avrupa Şampiyonluğu, 11 kez üst üste Türkiye ve 4 Kez Türkiye rekoru kırdı Denizli Milli Halter avcıları Mehmet'e ziyaretlerde domiciliary etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 yıllık halter kariyerinin Avrupa Şampiyonası'nda üst üste 11 kez Türkiye galibiyeti ve 4 Kez Türkiye Rekoru'na uyum sağladı. house ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli betamara ziyaretinin son gününde bir program yapmak üzere gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Kasapoğlu, Denizli'nin Türk sporuna kazandırdığı önemli değerlerden biri olan Mehmet Avcıl'ı Korucuk ilçesindeki evinde ziyaret etti.
Bir dönem milli sporcu olduğunu ve başarıyla çalışma azmini taçlandırdığını ifade eden Bakanlar Kasapoğlu, Denizli ziyareti ve memleket ziyaretinden duyduğu memnuniyetin ardından ekledi. Dört'ün yıllar önce tanınması, halter sporunu kısa sürede atamaya başladı 2000 yılında kısa sürede halter sporu önemli halter başarıları atamaya başladı Milli Halter, Avrupa Şampiyonu, üst üste 11 kez Türkiye galibiyeti ve 4 Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor.