1 Nisan'a Kadar Ligleri Seyircili Oynama Şansımız Yok

TAKİP ET

1 Nisan'a kadar ligleri seyircili oynama şansımız yok. Özdemir, Süper Lig'deki maçlarla ilgili bir soruya seyircili cevap verdi: "Sohbetlerimiz her hafta devam edecek.

 

1 Nisan'a kadar ligleri seyircili oynama şansımız yok. Özdemir, Süper Lig'deki maçlarla ilgili bir soruya seyircili cevap verdi: "Sohbetlerimiz her hafta devam edecek. Son toplantımızda ligler 1 Nisan'a kadar oynanacak. 1 Nisan'a kadar, 45 gün sonra gelirsek, duruma bakacağız, aşılama hızlı bir şekilde devam edecek. 1 Nisan'dan fashionbet itibaren oturup değerlendireceğiz. Maçlar 1 Nisan'dan sonra seyircili oynanabilir mi, oynanamaz mı? ya da 29 Mayıs'ta oynayacağımız Şampiyonlar Ligi'nin finalinde seyircili oynayabileceğimiz düşüncesi şu kapasiteyle UEFA'ya bildireceğiz, kararı biz ve Sağlık Bakanlığı vereceğiz
 Şampiyonlar Ligi finalinin 29 Mayıs'ta hangi kapasitede oynanacağına UEFA ile birlikte karar vereceğiz. 1 Nisan'ı beklemeliyiz. İnşallah 1 Nisan'da Sağlık Bakanlığı temsilcileriyle bir araya geleceğiz ve görüşeceğiz TFF Başkanı, BeIN Sports'un Süper Lig'i bir sezon daha yayınlama hakkı olduğunu hatırlattı: